زيت المشمش
أهم الفوائد والاستخدامات
يرطّب بنعومة فائقة وخفّة عالية
يمتص بسرعة فائقة بدون أي ثقل على البشرة
عصر بارد، 100% طبيعي
بدون مواد حافظة، بدون عطور صناعية، نقي تماماً
ترطيب فوري متجدّد
زيت يومي مناسب لكل المواسم
يناسب البشرة العادية والمختلطة
ممتاز للوجه يومياً قبل الكريم
اطلب الآن يصلك خلال 2-5 أيام
ضمان استرجاع واستبدال 14 يوم
دفع أونلاين أو عند الاستلام
زيت المشمش
الفوائد وطرق الإستخدام
معلومات عن زيت المشمش
زيت المشمش أو زيت نوى المشمش من أخف الزيوت الطبيعية المستخدمة للعناية بالبشرة والشعر، وبيتميز بسرعة امتصاصه من غير ما يسيب أثر دهني.
ورغم قلة شهرته، إلا إنه معروف عند خبراء التجميل باسم الزيت الذكي؛ لقدرة تركيبته على اختراق الجلد والشعرة بفعالية.
سر فعاليته بيرجع لغناه بفيتامين A و E، اللي بيساعدوا على تغذية الخلايا وحماية البشرة والشعر.
كمان بيحتوي على أحماض دهنية مهمة زي حمض الأوليك وحمض اللينوليك، واللي ليهم دور واضح في ترطيب الشعر المجهد، وتحسين مرونته، وإعادة اللمعان الطبيعي ليه.
فوائد زيت المشمش للبشرة
طريقة استخدام زيت المشمش للبشرة
فوائد زيت المشمش للشعر
طريقة استخدام زيت المشمش للشعر
أكملي روتينك مع منتجات أثير
تركيبة خفيفة يومية سريعة الامتصاص
ترطيب فاخر يومي للوجه
ترطيب لطيف للجلد الحساس
